Vitale medewerkers

begeleiding rondom de vitaliteit en inzetbaarheid van uw medewerkers

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal in uw organisatie. Als werkgever kunt u extra begeleiding bieden rondom de vitaliteit en inzetbaarheid van uw medewerker(s).

Gaan uw medewerker met plezier naar het werk? Zorgen uw medewerker goed voor zichzelf zodat zij ook goed voor uw klanten/ product zorgen? Zijn uw medewerkers fit?

Wij bieden een op maat een integraal programma aan (mentaal, beweging, voeding, ontspanning), waarbij eigen regie van de medewerker centraal staat. Doel is dat de medewerker meer grip krijgt op leefstijlgerelateerde vraagstukken, als overspannen/ burn-out, stress, vitaliteit, work-life balance, voeding etc. Hiernaast is er de mogelijkheid medewerkers met 1 op 1 sessies individueel te begeleiden. 

De medewerker krijgt handvatten, inspiratie en inzichten mee om vitaal, fit en duurzaam in het (arbeids)proces terug te keren en/of te blijven.

Individuele aanpak

Afhankelijk van het vraagstuk, neem ik allereerst een integrale vitaliteitscheck af, bespreek ik deze check en formuleren wij een doelstelling/ Plan van Aanpak. Ik kijk samen met de medewerker naar mentale vraagstukken, als bijvoorbeeld gedachten, overtuigingen, gevoelens, maar ook naar de  bredere leefstijl, als voeding, ontspanning en beweging. Kortom, de hele leefstijl.   

Een traject omvat een telefonische kennismaking, afname van een vitaliteitscheck, een uitgebreide intake en gemiddeld 5 – 6 coachingsessies, afhankelijk van de hulpvraag. Ik werk conform het Balansmodel (mentaal, beweging, voeding, ontspanning). Op basis hiervan stellen we samen de coachvraag op en stuur ik een maatwerkofferte toe.

Vitale medewerkers? Neem direct contact op: