bijna live: OptiMum

Durf jij jezelf weer opnieuw uit te vinden?

Geplande evenementen

 • Agenda volgt snel.

Zwangerschap, borstvoeding, doorwaakte nachten. En dan niet te vergeten tijdgebrek, overtollige zwangerschapskilo’s, weinig ontspanning, niet meer sporten… ik heb gewoon de energie niet meer! 

-

Vind je het soms ook zo lastig om met kind(eren) alle ballen in de lucht te houden? Om een goede balans te vinden tussen het vinden van jouw eigen tijd, tijd voor je gezin, je privé-leven en je werk? Wil je ook werken aan balans en vitaliteit en jezelf wat eigen tijd gunnen, meer bewegen, maar vind je het lastig om dit ook daadwerkelijk te doen? Hierin sta je hier niet alleen. Tijd voor OptiMum!

Voor wie is OptiMum?
 • Voor wie meer balans wil vinden en meer energiek en vitaal in het leven wil staan.
 • Voor wie zelf wil ervaren wat het werken aan de combinatie van ontspanning, beweging, gezonde voeding, leefstijl en mindset met je doet.
 • Voor wie zelf wil ontdekken welke diverse mogelijkheden er zijn vanuit deze thema’s en dit ook echt wil ervaren. 
 • Voor wie het lastig vindt om in deze drukke levensfase voor zichzelf te kiezen, eigen tijd te pakken en de juiste balans te vinden.
 • Voor wie graag in contact komt met andere moeders die in dezelfde levensfase zitten.
 • Even tijd voor jezelf, met weinig reistijd, alles lokaal in Driebergen.
Durf jij jezelf weer opnieuw uit te vinden?

OptiMum biedt een integraal programma, dat moeders met jonge kinderen helpt om op een krachtige en zelfbewuste wijze, gebalanceerd, gezond, vitaal en fit in het leven te staan.  Een ervaren team van professionals helpt jou om je weer wat voor jezelf te gunnen. Bewegen, ontspanning en op een gezonde manier met je leefstijl bezig te zijn. Met OptiMum krijg je de mogelijkheid om met al deze elementen kennis te maken en van hieruit te ervaren welke ingang voor jou het fijnst voelt als ‘Mum’. Tijdens de OptiMum workshops deel je ervaringen met andere moeders, heb je samen plezier, en ontdek je weer wie jij was voordat de kinderen kwamen. 

Hoe werkt OptiMum?

Het OptiMum programma is nog in ontwikkeling, maar lees hier vast verder voor een voorproefje. Het OptiMum-programma werkt met een strippenkaart. Deze strippenkaart biedt alle onderstaande diensten aan. De diensten worden allemaal aangeboden in Driebergen en je kan deelnemen wanneer het jou uitkomt (binnen de les mogelijkheden die de professionals bieden). 

– Integrale leefstijlcoaching: met een integrale vitaliteitscheck en een coachgesprek van een uur kijken we samen waar jij meer balans en/ of regie in je leefstijl kan krijgen. Dit kan zijn op het gebied van voeding, beweging, mindset, ontspanning of een combinatie hiervan. Je krijgt in dit gesprek concrete tips en handvatten mee.

Yoga: bij Hatha-Yoga staat de combinatie inspanning-ontspanning centraal. Alle houdingen voer je uit op het ritme van je adem. Hierdoor blijf je dicht bij jezelf en je eigen mogelijkheden.

MamaFit: Je werkt tijdens kracht- en conditietraining aan het opbouwen van je energie en conditie. Als het lekker weer is, doen we dit uiteraard buiten! Je haalt niet alleen een frisse neus, maar raakt ook nog eens die overtollige zwangerschapskilo’s kwijt. Hierbij word je begeleid door een professionele bekkenfysiotherapeut.

– Yoga Nidra: Totale diepe ontspanning met deze effectieve power nap. Lig en luister. Je ontspant je lichaam, laat emoties los, lost blokkades op zodat je energie weer stroomt. 50 minuten later ben je weer opgeladen. Doe in de studio of online mee en ervaar het zelf wat voor een magie er in deze ontspanning zit. 

Mindfulness: Tijdens een Mindful Walk leer je met diverse mindfulness technieken te leven met aandacht in het moment. Leer beter luisteren naar je lichaam en krijg meer rust in je hoofd door te genieten van het ‘nu’. 

Workshops: 1x per maand wordt er een Mama-workshop georganiseerd, met een wisselend thema. Tijdens de sessies delen we bijvoorbeeld in een groep de “best practices” en ontspanningsoefeningen. We richten ons op mindfulness en yoga. Maar ook op bewegingsklachten of gezonde voeding. Ook behandelen we onderwerpen als het maken van bewuste keuzes en het vinden van een gezonde balans tussen werk en je privé leven. Deze sessies worden begeleid door een van onze OptiMum professionals.

Omdat het de bedoeling is dat je aan alle facetten van OptiMum gaat werken en alles ook daadwerkelijk ondergaat, zijn de strippen  onderling niet uitwisselbaar. Nadat jij met deze onderwerpen in aanraking bent gekomen, bieden wij jou de mogelijkheid om voor een aantrekkelijk tarief met een of meerdere, of zelfs alle onderdelen door te gaan. Je kan zelf contact opnemen met de verschillende professionals om een les af te spreken. Je kan de lessen dus volgen, wanneer het jou uitkomt. bij

Wie zijn wij?

OptiMum werkt uitsluitend met gediplomeerde professionals. Maak hieronder kennis met onze professionals. Door te klikken op de foto’s, word je direct doorgelinkt naar de website. 

Investering

De investering voor de OptiMum strippenkaart bedraagt € 87,50 incl BTW. Deze strippenkaart is geldig tot één jaar na aanschaf. De strippenkaart is persoonsgebonden en kan slechts éénmaal worden aangeschaft. Voor deze strippenkaart krijg je het volgende terug:

 • Integrale vitaliteitscheck en coachgesprek van een uur. Na dit gesprek krijg je eenmalig de mogelijkheid om een vervolg coachtraject aan te gaan, met een korting van 15% op de eerste twee coachingssessies.
 • 2 hatha yogalessen. Na het volgen van deze 2 yogalessen, krijg je eenmalig 15% korting op de aanschaf van een strippenkaart (5 lessen), wanneer je deze binnen 6 weken aan de lessen aanschaft.
 • 2 yoga nidra sessies. Na het volgen van deze 2 yoga nidra sessies, krijg je eenmalig 15% korting op de aanschaf van een strippenkaart (5 lessen), wanneer je deze binnen 6 weken aan de lessen aanschaft.
 • 2 sportlessen ‘Back in Shape’. Na het volgen van deze 2 sportlessen, krijg je eenmalig 15% korting op 5 vervolglessen, wanneer je hiermee aansluitend aan de 2 lessen doorgaat.
 • Mindfulness: 1 clinic Mindful Walk. Na deze clinic, krijg je éénmalig 15% korting bij Mindful Run Utrechtse Utrechtse Heuvelrug op de 5-weekse basiscursus Mindful Walk of op een wandelcoachtraject bij Laura Johannessen volgens de Mindful Run methode, wanneer je binnen een half jaar na het volgen van de clinic start.
 • Toegang tot het bijwonen van een OptiMum workshop. Na deze workshop is het gedurende de looptijd van je strippenkaart mogelijk om voor € 5,- deel te nemen aan een vervolgworkshop. 
 • Diverse kortingsbonnen die jij als moeder wel kan gebruiken, als 50% korting op een heerlijke gezichtsbehandeling bij The Look totaalkosmetiek, korting bij kapper Farida’s Hairmotion, een babymassage bij het Kinderfysiohuis Laura Prause en massage therapie bij Annelies van der Wissel. 

Met plezier verwelkomen we je in ons OptiMum programma! Je kan de strippenkaart aankopen bij Caroline van der Veldt. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Caroline van der Veldt op 06-11041751 of met een van onze andere professionals. Hopelijk tot snel! 

Vragen over OptiMum? Neem direct contact op: