Leefstijlcoaching

Advies en begeleiding bij een gezonde leefstijl

Wil je beter in balans komen? Heb je weinig energie? Pieker je over hoe je gezonder kunt leven? Heb je wel eens het gevoel dat de stress in je leven de overhand neemt? Voel je je oververmoeid of ben je aangekomen in gewicht? Laat je neerwaartse spiraal niet de overhand nemen! Als leefstijlcoach kan ik je helpen om meer in balans te komen, je vitaler te voelen, je begeleiden bij een gezonde leefstijl en er samen met jou voor zorgen dat je je energie weer terugvindt, zodat je optimaal kunt genieten van je leven! 

Samen gaan we aan de slag

Als integraal leefstijlcoach help ik je om zelf de regie (terug) te pakken. Samen met jou werk aan het herstellen van jouw vitaliteit door middel van een doelgerichte en oplossingsgerichte werkwijze die past bij jouw individuele wensen en situatie.  

Als leefstijlcoach werk ik met een uitgebreide intake volgens het Balansmodel. 

Dit betekent dat ik op een integrale manier werk. Dat wil zeggen dat ik, afhankelijk van jouw vraagstuk, samen met jou kijk naar bijvoorbeeld je mindset, als gedachten, overtuigingen en gevoelens, maar ook naar je voeding, ontspanning en beweging. Kortom, je hele leefstijl. 

Hiernaast werk ik veel met visualisaties, mindfulness oefeningen en maak gebruik van (maatwerk) coachingtechnieken en -oefeningen.

De individuele sessies duren ca. 1 – 1,5 uur per sessie.

Je kunt je individueel aanmelden of als bedrijf. Het allerbelangrijkste is dat je open staat om aan de slag te gaan en je eigen leerproces durft aan te gaan.

Praktische zaken

Locatie

De locatie is op nadere afstemming. Dit kan zijn in mijn praktijk, de Beweegruimte in de Bilt, in Driebergen, in de natuur, een externe locatie of bij jouw werkgever.

Hoe ziet het traject eruit?

Een traject omvat een telefonische kennismaking, een uitgebreide intake en gemiddeld 5 – 6 coachingsessies van 1 – 1,5 uur. Na de telefonische kennismaking stuur ik je een digitaal intakeformulier toe, wat we tijdens de intake doorspreken. Op basis hiervan stellen we samen je coachvraag op en stuur ik een maatwerkofferte toe.

Voor integrale leefstijlcoaching werk ik voor particulieren op basis van een uurtarief van € 75,- incl. BTW.

Direct contact opnemen? Bel of mail me, of vul onderstaand formulier in. 

Jij bent uniek. Niemand denkt, voelt, droomt, beweegt of eet hetzelfde als jij.  Waar droom jij van? Hoe ziet een gezond leven voor jou eruit? Wat zijn jouw waarden en wat vind jij belangrijk? Als leefstijlcoach richt ik me op alles wat met jou en jouw authenticiteit te maken heeft en help ik je de kracht terug te vinden en je vitaler te laten voelen.”

-

Leefstijlcoaching? Vragen? Neem contact op: